Centru de Testare a Candidaților și Angajaților

Centru de Testare Candidati / Angajati

ROSTO, compania dvs. de încredere în servicii de consultanță în Resurse Umane din 1994, vă introduce în universul evaluării profesionale prin serviciul – Centrul de Testare a Candidaților și/sau Angajaților. Această platformă de evaluare online este gândită să satisfacă nevoile complexe ale organizațiilor contemporane în selecția și dezvoltarea capitalului uman.


Serviciile oferite se divid în categorii esențiale care măsoară competențele și aptitudinile candidaților și angajaților într-o manieră precisă și obiectivă. Acestea includ:


1. Teste de Personalitate: Evidențiază trăsăturile caracteristice care influențează comportamentul și interacțiunile individuale în mediul de lucru.

2. Cognitive Ability: Măsoară abilitățile de gândire critică, rezolvare a problemelor și învățare rapidă.

3. Limbi Străine: Evaluează competențele lingvistice în limbile engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă, facilitând comunicarea într-un mediu globalizat.

4. Situational Judgment: Testează capacitatea de a reacționa în mod adecvat în scenarii specifice locului de muncă.

5. Role Specific Skills: Verifică abilitățile esențiale pentru performanță în roluri specifice.

6. Programming Skills: Măsoară aptitudinile tehnice în domeniul programării, esențiale în era digitală.

7. Software Skills: Evaluează competența în utilizarea software-urilor relevante pentru locul de muncă.

8. Typing Speed: Testează viteza și acuratețea de tastare, elemente cruciale pentru eficiența în sarcinile administrative.


Testele sunt administrate online, oferind flexibilitate și accesibilitate, indiferent de locație. Mai mult, cu posibilitatea de a alege dintre cinci limbi diferite pentru susținerea testelor, serviciul nostru de testare transcend barierele lingvistice, aliniindu-se la standardele globale de evaluare profesională.


ROSTO își propune să ofere soluții robuste și personalizate care să susțină excelența în recrutare și retenție. Prin Centrul de Testare a Candidaților și/sau Angajaților, ROSTO aduce valoare adăugată proceselor dvs. HR, contribuind activ la identificarea și dezvoltarea talentelor care vor conduce afacerea dvs. spre succes.


Solicitați informații detaliate despre serviciul nostru de testare și descoperiți cum putem contribui la optimizarea resurselor umane ale organizației dvs. Vă oferim acces la un parteneriat strategic în gestionarea capitalului uman, fundamentat pe decenii de expertiză și inovație în domeniul Resurselor Umane.

Contactează-ne pentru ofertă