Selectie si Recrutare

Selecție și Recrutare

Serviciul de Selectie si Recrutare de la ROSTO își propune să fie un catalizator în descoperirea și atragerea celor mai potriviți candidați pentru a îndeplini necesitățile unice ale organizației dumneavoastră.

Prin intermediul unei abordări profesionale și personalizate, ne dedicăm furnizării de soluții de recrutare de înaltă calitate, care să contribuie la atingerea obiectivelor dumneavoastră de afaceri. Iată câteva aspecte cheie ale serviciului nostru

:


Proces de Selecție Riguros

 • Analiza Preliminară: Începem prin a înțelege în profunzime cultura organizațională, cerințele postului și așteptările dvs. față de candidații potriviți.
 • Identificarea Candidaților: Utilizăm canale diverse de căutare a candidaților, inclusiv baze de date proprii, rețele sociale profesionale, portaluri de joburi și referințe.
 • Evaluare și Testare: Aplicăm instrumente moderne de evaluare, cum ar fi interviuri structurate, teste psihometrice și de aptitudini, pentru a evalua compatibilitatea candidaților cu postul disponibil.


Strategii de Atragere a Talentelor

 • Branding de Angajator: Lucrăm pentru a îmbunătăți și promova imaginea dvs. de angajator, astfel încât să atrageți talentele potrivite.
 • Campanii de Recrutare: Dezvoltăm și implementăm campanii de recrutare targetate, pentru a atrage candidații potriviți.

Consultanță și Suport

 • Analiza Pieței Muncii: Furnizăm analize și rapoarte detaliate cu privire la piața muncii, pentru a vă ajuta să luați decizii informate.
 • Consiliere în Negocieri: Oferim suport în negocierile cu candidații selectați, asigurându-ne că termenii angajării sunt benefici ambelor părți.

Urmărire și Feedback

 • Integrare și Urmărire: Urmărim progresul candidaților plasați pe o perioadă determinată, pentru a ne asigura că se integrează bine în cultura organizației dvs.
 • Feedback Continuu: Oferim și solicităm feedback regulat, pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile și a asigura satisfacția clienților.

Tehnologie Avansată

 • Platforme Moderne: Utilizăm tehnologie avansată și platforme de recrutare moderne pentru a eficientiza procesul de selecție și recrutare, oferind în același timp transparență și acces la informații în timp real.


Prin această abordare holistică și dedicată, Serviciul de Selecție și Recrutare de la ROSTO vizează construirea de parteneriate durabile cu clienții noștri, ajutându-vă să vă construiți și să vă mențineți o echipă de top care să contribuie la succesul și creșterea sustenabilă a organizației dumneavoastră.


Beneficii

 • Experiență Îndelungată: Cu aproape trei decenii de experiență, am acumulat cunoștințele și expertiza necesară pentru a face față provocărilor complexe din domeniul resurselor umane.
 • Abordare Personalizată: Înțelegem unicitatea fiecărui client și ne adaptăm serviciile pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor dumneavoastră.
 • Rețea Extinsă: Beneficiem de o rețea extinsă de contacte și parteneriate, ceea ce ne permite să accesăm un bazin vast de candidați potențiali.
 • Rezultate Garantate 100%: Oferim garanții contractuale pentru recrutările efectuate


Prin intermediul Serviciului de Selecție și Recrutare, ROSTO își propune să fie partenerul dumneavoastră de încredere în construirea unei echipe solide și dedicate, capabilă să aducă performanță și inovație în cadrul organizației dumneavoastră. Ne dedicăm excelentei în serviciile noastre și suntem gata să vă susținem în atingerea obiectivelor dumneavoastră strategice. Invităm companiile ambitioase să se alăture parteneriatului nostru pentru a explora împreună potențialul uman nelimitat.

Contactează-ne pentru ofertă